WRX

Najnoviji Racing Malatesta dizajn, neuporedivo prianjanje na stazi.Odlično prianjanje na kiši zahvaljujući Wet smjesi. Ova guma nudi performanse na stazi od samog početka, ojačano rame omogućava zaštitu od bočnog udara.

MRX SILK

Guma dizajnirana za stazu.Veoma brza na startu sa nevjerovatnim prianjanjem. Ojačana i robusna bočna stijenka koja ulijeva stabilnost. Njegov dizajn daje apsolutnu stabilnost na suvim površinama i žljebovima pogodnim za ispuštanje vode. Daje najbolje u različitim atmosferskim uslovima, samo odaberite najprikladniju smjesu: super mekana, meka, srednja i visoka tvrdoća. Korišten na različitim takmičenjima pokazao se vrlo uspješnim.

M35

Asimetrična guma, za mokre ili suve uslove. Smatra se 50 On Road i 50 Off Road; za off-road ili asfalt. Bočni zid gume je ojačan kako bi se spriječila oštećenja u neoptimalnim uvjetima na putu. Pogodno za profesionalce ili početnike. Dizajn gazećeg sloja omogućava stabilnost i preciznost u vožnji, prianjanje u vuči i kočenju.Blokovi promovišu odličnu usmjerenost i visoko bočno prianjanje.Dostupan u 4 smjese: super mekana, mekana, srednja i visoka tvrdoća.