LJETNJE GUME

PRIMELINE

Ljetna guma koja se ističe po odličnim performansama na mokrim i suvim putevima. Nevjerovatna vuča i niska razina buke. Osigurava veliku kilometražu. Dizajn osigurava stabilnost i omogućava izlazak vode zahvaljujući bočnim perajima. Garantuje kraći put kočenja na suvim i mokrim površinama. Optimalno prianjanje, posebno u krivinama i na mokrim putevima.

M52

M52 MALATESTA je usmjerena guma sa odličnim ponašanjem na svim vrstama terena i visokim performansama, dobrom udobnošću u vožnji i savršenim ponašanjem na kiši sa odličnim izbacivanjem vode.

EXTREME S

Guma koja proizlazi iz iskustva na stazama sportskih automobila. Apsolutne performanse koje osiguravaju preciznost u vožnji i sportsko rukovanje. Smjesa koja se koristi da garantuje odlično prianjanje potvrđuje maksimalnu stabilnost u krivinama i optimalno ponašanje na suvim i mokrim površinama.

GREEN TOURER

Za one koji vole sportsku vožnju bez žrtvovanja sigurnosti. Uvjerava svojom apsolutnom preciznošću tokom vožnje, odličnim prianjanjem i skretanjem. Ima smjesu posebno dizajniranu da garantuje sigurnost čak i na mokrim površinama. Garantuje veliku kilometražu i nisku potrošnju goriva.

EXTREME

Za automobile visokih performansi, posebno dizajnirana za sportska vozila. Guma sa smjerom dizajnirana da poboljša performanse na mokrim podlogama sa odličnim ponašanjem čak i na suvim površinama. Rebro garantuje odziv upravljača i udobnu i stabilnu vožnju. Žljeb za strelicu gume garantuje dobru otpornost na akvaplaning evakuacijom vode ispod kontaktne površine između tla i gazećeg sloja.

ZIMSKE GUME

POLARIS

Pogodan za snijeg na otvorenom, smrznute površine. Nevjerovatno prianjanje na snijegu i zaleđenim površinama. Zimi ne poznaje granice Sigurna i kontrolisana vožnja. “Polaris” je pravi zimski pneumatik.

THERMIC M76T

Guma dizajnirana za povećano prianjanje na snijegu i ledu i mokrim površinama. Nudi odličnu stabilnost u zimskim uslovima.Otpor kotrljanja takođe omogućava veću ekonomičnost i veću kilometražu.

THERMIC M79T

Dizajn daje bolje GRIP i odličnu upravljivost na snijegu zahvaljujući centralnom bloku i smjesi pogodnoj za niske temperature.Ne poznaje prepreke na ledu i snijegu, tiha i udobna vožnja će požaliti zbog kupovine MALATESTA THERMIC M79T.

ICE RAZOR

Guma bez premca.Odlična kontrola i preciznost upravljanja na mokrim i snježnim putevima. Snijeg i kiša nemaju šanse za ovu gumu dizajniranu za zemlje Sjeverne Evrope. Guma M S, oznaka pahuljice.

ICE GRIP 2

Optimalne performanse na snijegu i ledu, zahvaljujući korištenju smjese koja omogućava visoke performanse u različitim zimskim vremenskim uvjetima.Užljebljen dizajn omogućava sigurnu vožnju po mokrim površinama i otopljenom snijegu.

THERMIC A4

Guma dizajnirana za SUV vozila, 4X4 vozila i prevoznike. Smjesa omogućava visoke performanse u zimskim vremenskim uvjetima.Dizajn omogućava veći put kočenja na zaleđenim putevima ili putevima prekrivenim ledom. Sigurna i udobna vožnja čini ga savršenom gumom za one koji traže neusporedivu vožnju u svim vremenskim uvjetima, čak i u najekstremnijim.

ALL SEASON GUME

CLIMACONTROL

Četiri sezone MALATESTA Climacontrol je noviji dizajn proizvodnje MALATESTA. Guma dizajnirana za briljantnu vožnju. Savršeno prianjanje na mokrom zahvaljujući dizajnu koji omogućava izlazak vode. Upravljanje je optimizirano na snijegu i suvim uvjetima. Dizajnirano da omogući veliku kilometražu Provjerite svoju veličinu … ovaj dizajn će vas oduševiti!

QT3 ALL SEASON

QT3 MALATESTA All Season je namijenjen za sva godišnja doba. Garantuje visoko prianjanje na snežnim i mokrim putevima tokom zimske sezone. Odličan rad i za letnju sezonu, bezbedno kočenje na suvim putevima.Guma takođe smanjuje rizik od akvaplaninga, uz dobru drenažu. Za one koji žele da izaberu gumu bez sezonskih promena, to je odlično rešenje.